30 липня з Вінниці відправили черговий гуманітарний вантаж для військових в зону АТО. Вже традиційно, військовим повезли продукти харчування, побутову хімію, ліки тощо. Загалом на Схід рушило близько десяти автомобілів з гуманітарним вантажем.

Вінничани продовжують активно збирати гуманітарні вантажі та передавати кошти на допомогу нашим військовим. До збору гуманітарної допомоги, яку відправляли сьогодні, долучились як прості вінничан, так і підприємства Вінниці та Вінницької області.

Близько десяти авто з гуманітарним вантажем рушило сьогодні з Вінниці у зону АТО

«Сьогодні з Вінниці на Схід їде близько десяти автомобілів з гуманітарною допомогою. Тут є продукти харчування, питна вода, обмундирування, медикаменти. Вантаж збирали небайдужі жителі Вінниці та області. Завданням міської ради було координувати цей процес, що ми робимо постійно, а саме, можливості підприємців, вінничани, громадських організацій щодо формування відповідної допомоги нашим військовим, які захищають незалежність на Сході. У даному випадку міська рада допомагала з придбанням та постачанням дизельного палива, а це – близько трьох тон на суму 60 тисяч гривень, у цьому питанні нам допомагали підприємці. Ми забезпечили пальним автомобілі, щоб можна було довезти цей вантаж до місця призначення і щоб повернутися додому», – каже в.о. міського голови Сергій Моргунов.



Переглядів: 4259
Поширень: 0