Вчора під час об’їзду територією міста в. о. міського голови Сергій Моргунов привітав вінничанку, яка перемогла у міжнародному конкурсі на кращого касира. Аліна Петрик змагалася за це звання з більш ніж півмільйоном людей зі всього світу.

Нещодавно відбувся Всесвітній конкурс на найкращого касира мережі Shell, яка є найчисельнішою глобальною мережею за кількістю автозаправок. Конкурс проходив у кілька етапів. Спочатку керівництво АЗС провело локальний відбір: оцінювали фінансову ефективність співробітників, ставлення до клієнтів і доброзичливість. Паралельно проходило голосування клієнтів за улюбленого касира та оператора автозаправки – автомобілісти відправляли SMS на спеціальний номер. Другим етапом був відбір на міжнародному рівні серед представників 65 країн.

Вінничанка Аліна Петрик стала кращим касиром АЗС у світі серед понад півмільйона претендентів

Під час масштабної щорічної конференції Shell у Парижі 1000 учасників зі всього світу проголосували за кращих працівників, віддавши перевагу вінничанці. Аліна Петрик перемогла, отримавши на 30% більше голосів, ніж її найближчий конкурент.

Вінничанка Аліна Петрик стала кращим касиром АЗС у світі серед понад півмільйона претендентів

31 липня найкращого касира світу привітав з перемогою в. о. міського голови Сергій Моргунов. Для дівчини це стало повною несподіванкою.

Вінничанка Аліна Петрик стала кращим касиром АЗС у світі серед понад півмільйона претендентів

«Я працюю на цій заправці з моменту її відкриття – майже вісім років. Я дуже люблю та ціную свою роботу, приділяю їй майже половину свого життя, буває й таке, що й Новий рік доводиться тут зустрічати. Завдяки роботі я спілкуюся з багатьма новими цікавими людьми. Щодо перемоги, то я отримала сертифікат на 25 тисяч доларів, це призовий фонд на всю нашу команду. Так, я стала найкращим касиром, але це була командна робота, тож виграш ми розділили між всіма працівниками АЗС. Сьогодні мене привітав в.о. міського голови Сергій Моргунов, і для мене це стало справжньою несподіванкою, дуже приємно», – каже Аліна Петрик.



Переглядів: 6292
Поширень: 0