Прохолодний вітер осені вгамовує нас після літньої спеки. Найбільш лірична пора скоро вступить у свої права. А разом із осінню, мелодійний та завжди свіжий джаз знову зазвучить не лише в поривах вітру, але й, після невеличкої перерви, на традиційній сцені Вінницького джазового фестивалю у залі ТРК «Вінтера». Свято джазової музики вже скоро! 19-20 вересня у Вінниці звучатиме заворожливий джаз!

Минулого року в зв’язку з важкою ситуацією у країні, фестиваль було перенесено. Проте, зважаючи на багату фестивальну історію і безперервність у часі (адже починаючи з 1996 року і, в будь-яких економічних ситуаціях, організатори знаходили можливість для знайомства з кращими зразками джазового мистецтва із різних куточків світу), Міжнародні дні джазової музики у Вінниці вирішено було провести цьогоріч.

XІХ-й міжнародний фестиваль «VINNYTSIA JAZZFEST-2015» відбудеться 19-20 вересня

Вже відома програма «VINNYTSIA JAZZFEST-2015» і вона, як завжди, надзвичайно різноманітна та цікава. На любителів джазу чекатимуть приємні творчі новинки та нові зіркові зустрічі з кращими музикантами Швеції, Естонії, Литви, Австрії, Німеччини, Вірменії та США. А розпочинатимуть та завершуватимуть фестивальні виступи зірки України! Всього шість концертів у перший день фестивалю та три у другий. А перед ними джазуватимуть просто неба на площі Театральній, тут виступлять переможці Всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців.

XІХ-й міжнародний фестиваль «VINNYTSIA JAZZFEST-2015» відбудеться 19-20 вересня

На фестивалі ви почуєте джазові стандарти від Оксани Славної та вінницького квінтету, чисто скандинавський саксофонний квартет, естонське джаз-рокове тріо, найкрутіший джаз-бенд Литви, акустичний дует з Австрії, неймовірних німців з феєрверком джаз-фанку, вірменську музику у суміші з джазом та world-musicвід AuthenticLightOrchestra, оригінальний джаз просто з серця Америки та, на завершення – десяток українських красунь, що вміло імпровізують – київський колектив FreedomJazz.

Цьогоріч суттєво посприяли організаторам у фінансуванні музичного свята посольства та культурні інституції низки європейських країн. Саме завдяки їх підтримці на вінничан чекатимуть ліричні та запальні мелодії світового джазу.

XІХ-й міжнародний фестиваль «VINNYTSIA JAZZFEST-2015» відбудеться 19-20 вересня

Вже скоро квитки на всі концерти фестивалю можна буде придбати у касі концертної зали «Райдуга». Ціни на фестивальні концерти в цей непростий час організаторам вдалось втримати на рівні минулого року, тож загальна вартість повного комплекту запрошень складатиме лише 250 грн. Початок роботи інформаційного центру фестивалю заплановано з 28 серпня. Квитки надійдуть у продаж з 1 вересня.

Запрошуємо насолодитись джазом від світових зірок!

Із Програмою фестивалю можна ознайомитись ТУТ



Переглядів: 4478
Поширень: 0