Минулої п’ятниці вже вдев’яте міський палац мистецтв спільно з громадської організацією «Вінницький Клуб Веселих та Найкмітливіших» відкривав МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно, який за традицією проходитиме в день міста Вінниця.

Організатори фестивалю – виконком вінницької міської ради та ГО «Вінницький КВН» спільно з міським Палацом мистецтв за підтримки обласної державної адміністрації та обласної ради.

На площі біля МПМ «Зоря» весь вечір лунала концертна програма від творчих колективів закладу. Після того як стемніло, відбувся показ конкурсних робіт фестивалю.

ВІННИЦіЯнський кінофестиваль відкрито

ВІННИЦіЯнський кінофестиваль відкритоВІННИЦіЯнський кінофестиваль відкрито

ВІННИЦіЯнський кінофестиваль відкрито

Цьогоріч, близько 120 робіт з Нової Зеландії, Швейцарії, Австралії, Німеччини, Росії, США, Канади, Франції, Молдови, Італії та України надійшли до дирекції.

П’ятого вересня, під час святкування Дня міста, по вулицях Вінниці їздитиме тематичний тролейбус. Там можна буде ознайомитись з історією фестивалю, його переможцями та гостями. А також відбудеться автограф-сесія за участі акторів, що приїхали на цьогорічну Церемонію Нагородження – Володимира Горянського, Руслани Писанки, Віктора Андрієнка, Василя Вірастюка, Анатолія Борсюка, Володимира Бистрякова, Марини Поплавської та команди КВН «Девчёнки из Житомира».

На площі біля МПМ «Зоря» весь вечір лунала концертна програма від творчих колективів закладу. Після того як стемніло, відбувся показ конкурсних робіт фестивалю. Цьогоріч, близько 120 робіт з Нової Зеландії, Швейцарії, Австралії, Німеччини, Росії, США, Канади, Франції, Молдови, Італії та України надійшли до дирекції.На площі біля МПМ «Зоря» весь вечір лунала концертна програма від творчих колективів закладу. Після того як стемніло, відбувся показ конкурсних робіт фестивалю. Цьогоріч, близько 120 робіт з Нової Зеландії, Швейцарії, Австралії, Німеччини, Росії, США, Канади, Франції, Молдови, Італії та України надійшли до дирекції.

Шостого вересня, під час урочистої церемонії закриття кінофестивалю, переможці будуть нагороджені «Золотим Літаючим Слоном» (приз виготовлено генеральним спонсором фестивалю ювелірною компанією «Діадема») з рук запрошених зірок. А до того часу всі конкурсні роботи можна переглянути на сайті фестивалю, у кінотеатрі ім. Коцюбинського (перед сеансами) та на телеканалі ВДТ-6.



Переглядів: 4956
Поширень: 0