Нещодавно працівники Територіального центру соціального обслуговування міста Вінниці привітали з 90-річчям свою підопічну. Жінку привітали квітами, подарунками та теплими словами.

Територіальний центр соціального обслуговування міста Вінниці здійснює соціальне обслуговування та надає соціально-побутові послуги людям похилого віку, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують стороньої допомоги. Більшість похилих людей живуть в соціальній ізоляції і страждають від самотності, тому, як зазначають у Терцентрі, одне з їхніх завдань – допомогти та підтримати в важку хвилину.

90-річну підопічну Терцентру привітали з ювілеєм

29 серпня свій день народження відзначала підопічна другого відділення соціальної допомоги вдома – Наталія Павлівна Ботвінко. В цей день жінці виповнилося дев’яносто років. Ювілярку привітали квітами, подарунками та щирими, теплими словами завідувач відділення соціальної допомоги вдома Оніщук Зінаїда Михайлівна та Усольцева Ірина Миколаївна, соціальний робітник, який надає соціальні послуги ювілярці.

90-річну підопічну Терцентру привітали з ювілеєм

Довідка
Наталія Ботвінконародилася 29.08.1925 року. Має вищу педагогічну освіту. 35 років пропрацювала вчителем в школі. Учасник війни, ветеран праці.



Переглядів: 3455
Поширень: 0