Як зазначили організатори заходу, а це керівник постановчої студії „Блюзмобіль” Юрій Пюро, директор фестивалю „Авто-екстрим” Олексій Горяєв, а також головний редактор автожурналу „Поїхали! Вінниця”, це буде автомобільне свято для всієї родини. У програмі заходу передбачається експозиція нових машин від автосалонів міста, виставка тюнингових машин, тест-драйви. Всі бажаючі матимуть можливість взяти участь у конкурсах, де розігруватимуться призи для переможців.

Команда „Tarantino” (м. Київ) демонструватиме дріфт, а клуб вуличних гонок ForceRacing (м.Київ) – змагання з паралельної гонки. Показові виступи з картингу представить громадська організація „Ніка” (м.Вінниця), а автомобільний клуб ВіТАК (м.Вінниця) – багі.

Свято „Поїхали разом” відбуватиметься під патронатом обласної та міської влади та за кошти спонсорів.

За словами начальника управління транспорту облдержадміністрації Бориса Рибака, даний захід спрямовується на розвиток малого спортивного транспорту. Для безпеки учасників заходу буде задіяно екіпаж МНС та бригаду швидкої допомоги.

За словами організаторів такого свята на Вінниччині ще не було. Захід спланований так, щоб кожен учасник святкувань, незалежно від віку, міг знайти цікавинку для себе.


Переглядів: 3557
Поширень: 0