У День партизанської слави у залі засідань міської ради відзначили учасників підпільно-партизанського руху, які захищали країну в часи Другої світової війни. А також – учасників АТО, які нині борються за незалежність нашої держави на Сході. Їм вручили грамоти, подяки та грошові нагороди.

Щорічно 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Сьогодні з цієї нагоди в.о. міського голови Сергій Моргунов зустрівся з захисниками України.

Сьогодні в.о. міського голови Сергій Моргунов відзначив захисників України різних поколінь

Сьогодні в.о. міського голови Сергій Моргунов відзначив захисників України різних поколінь

«До Дня партизанської слави ми сьогодні відзначаємо наших захисників, які воювали з фашистами у роки Другої світової війни, та молоде покоління, яке сьогодні захищає нашу державу у зоні АТО. Досить сумно говорити про те, що у 21 столітті ми знаємо про війну не з книжок, а з реалій. Хочу подякувати ветеранам за те, що у свій час ви поклали на алтар перемоги своє здоровя та сили, проявляли героїзм і дійсно рятували Україні, а по великому рахунку, й увесь світ від фашистської чуми. А наші хлопці сьогодні захищають світ від тероризму. Дякую ветеранам за те, що ви своїм прикладом виховали таке достойне покоління, а хлопцям дякую за їхній героїм, патріотизм і позицію. Бажаю вам здоровя, благополуччя, миру, і щоб Господь оберігав вас і ваші родини», – каже Сергій Моргунов.



Переглядів: 4242
Поширень: 0