Вінницький Центр підтримки інновацій та підприємництва IHUB, який ще чекає на свій переїзд в оновлене приміщення на вул. Пушкіна, вже організовує свій перший захід – ІТ-форум, який матиме назву «VinnytsiaStartupDay». Він відбудеться 26 вересня о 14-ій годині у галереї «Інтершик» (креативний постір «Артинов»). Тут кожен баюачий зможе познайомитися з новими цікавими людьми, почути історії успішних стартап-проектів та першим дізнатися останні новини про відкриття iHUB-Вінниця.

Під час форуму для вінничан виступатимуть кілька спікерів. Так, Богдан Янатьєв (Chief Operating Officer@iHUB Kyiv) розкаже «Як виглядає екосистема для IT-стартапів в Україні». Дмитро Софина (директор та співвласник LLC FID, директор та власник LLC VIN DIM) виступатиме на тему: «Створення стартапа. Проблеми та рішення. Практика».

У суботу вінничан запрошують на перший в нашому місті  «VinnytsiaStartupDay»

Про «Стартап: Від ідеї до реалізації!» розкаже Возняк Стах (директор та засновник «TONA», Засновник «Wozward»). А Руслан Бурлаченко (Chief Operating Officer@iHUB Vinnystia) розкриє тему «iHUB Vinytsia - Місце де ти зможеш реалізувати свою ідею».

Участь у проекті можуть взяти всі бажаючі. Але для цього потрібно попередньо зареєструватись за посиланням. Всі деталі можна отримати за телефоном: 093-082-70-91 (Руслан)



Переглядів: 4663
Поширень: 0