29 вересня з Вінниці поїхав черговий гуманітарний вантаж для наших військових на Схід. Захисникам України, вже традиційно, повезли найнеобхідніше: продукти харчування, одяг, побутову хімію тощо. А також – творчі колективи, які мають прикрасити будні наших бійців.

Жителі міста та області продовжують активно збирати гуманітарні вантажі та передавати кошти на допомогу нашим військовим. Сьогодні на Схід рушила чергова допомога від вінничан. Тут і ноші для поранених, і пральний порошок та мило для госпіталів, і маскувальні сітки, і гумові черевики та багато іншого.

 Також сьогодні на Донбас повезли крупи, макарони, воду, домашні пиріжки та інші смаколики.

Сьогодні з Вінниці у зону АТО рушило п’ять авто з гуманітарною допомогою та творчими колективами

Разом із волонтерами на Схід відправилися виконавці, які виступатимуть для наших воїнів. Едуард Воронюк розповів, що раніше він їздив на Схід як волонтер, а цього разу – з гуртом «To heaven». «Гурт їде з патріотичною програмою. Бійцям на Сході дуже важливо розуміти, що люди думають про них і не забувають. Коли до них приїздять з концертом, їм важливо навіть просто порозмовляти з людьми, запитують, як тут у Вінниці, що нового робиться», – розповідає Едуард.

Сьогодні з Вінниці у зону АТО рушило п’ять авто з гуманітарною допомогою та творчими колективами

«Ми завжди допомагаємо волонтерам, які підтримують наших військових. Намагаємося допомогти тим, чим вони просять, а це – переважно паливно-мастильні матеріали, миючі засоби тощо. Вважаю, що волонтери роблять гарну справу. І ми, тут, на місцях, повинні підтримувати їх, щоб наші військові відчували, що про них турбуються люди, заради яких вони бережуть мир. Вважаю, що це наш святий обов’язок», – каже заступник міського голови Ігор Корольчук.



Переглядів: 4620
Поширень: 0