У Ялтушківській ЗОШ І-ІІІ ст. 23 жовтня відбулося відкриття меморіальної дошки колишньому випускнику, герою АТО Костянтину Довгому. Доброволець, командир диверсійно-розвідувальної групи, загинув 17 липня цього року під час проведення розвідувальної операції, прикриваючи відступаючий підрозділ біля села Верхнє Торецьке, що на Донеччині.

«Минуло вже більше трьох місяців, як обірвалося життя справжнього патріота, відважного воїна Костянтина Довгого. Маємо усвідомити, що він, як і інші герої, загинув, аби ми жили під мирним небом. Ці хлопці віддали найдорожче – своє життя, щоб зберегти Українську державу, яка, переконаний, стане розвиненою європейською країною. Пам’ять про них –незламних захисників Вітчизни назавжди залишиться в наших серцях», - зазначив голова райдержадміністрації Володимир Саволюк

На Вінниччині в пам'ять загиблому у зоні АТО Костянтину Довгому відкрили меморіальну дошку

Тож на знак вшанування пам’яті героя АТО і була встановлена на фасаді навчального закладу меморіальна дошка, яку після урочистого відкриття було освячено.

На Вінниччині в пам'ять загиблому у зоні АТО Костянтину Довгому відкрили меморіальну дошку

Учасники мітингу, під час якого пролунали зворушливі поетичні та пісенні виступи учнів школи, поклали до меморіальної дошки квіти та запалені свічки.



Переглядів: 5006
Поширень: 0