Сьогодні, 27 жовтня, в приміщенні обласної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери.

Із професійним святом тих, хто завжди відкритий для спілкування, з усією компетентністю та людяністю надає підтримку й допомогу тисячам вінничан, вітали керівник області Валерій Коровій та заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк.

«Соціальні послуги у Вінницькій області надають сьогодні більше 5 тисяч працівників. І реагування на ті виклики, які стоять нині перед державою, перед регіональними органами влади, органами місцевого самоврядування, особливо в цей непростий час, надзвичайно залежать від вашої ефективної роботи, - відзначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Валерій Коровій. – Взяти, до прикладу, напрям діяльності, пов'язаний із оформленням субсидій населенню. Тут, фактично, міняється система підходів, і дуже важливо, щоб ці заходи були проведені ефективно».

Працівників соціальної сфери Вінниччини привітали із професійним святом

Очільник регіону висловив подяку усім причетним до організації роботи з призначення житлових субсидій та підкреслив, що Вінницька область за цим напрямом посідає найвищі позиції в Україні.

Працівників соціальної сфери Вінниччини привітали із професійним святом

Керівник Вінниччини відзначив також досвід і напрацювання низки регіональних служб, які працюють в системі соціальної політики, детальніше зупинившись на питаннях зайнятості населення та проблематики інтернатних закладів регіону. Відтак подякував фахівцям галузі за нелегку працю та побажав їм наснаги, віри і нових здобутків.

Працівників соціальної сфери Вінниччини привітали із професійним святом

В ході урочистостей кращі працівники соціальної сфери регіону були відзначені урядовими та відомчими нагородами, а також Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради. А на завершення свята свої творчі вітання учасникам заходу презентували кращі вокалісти області.



Переглядів: 4217
Поширень: 0