Глава Уряду особисто оглянула лікарняні бокси та побувала у відділенні реанімації. Під час спілкування з лікарями та хворими Глава Уряду поцікавилася умовами лікування та наявністю лікарських засобів.

Юлія Тимошенко у Вінницькій обласній дитячій лікарні

«У Вінницькій області, порівняно із західними регіонами України, епідемічна ситуація значно краща, епідемічний поріг в області перевищено в 2 рази. Ситуація контрольована і робота добре налагоджена на всіх рівнях», - наголосила Юлія Тимошенко.

За словами Прем’єр-міністра, лікарні, в яких вона побувала, оснащені всім необхідним обладнанням, забезпечені необхідними медикаментами та мають достатню кількість ліжко-місць.

Юлія Тимошенко відзначила, що завдяки злагодженій роботі вінницької влади та медиків хвороба сьогодні локалізована і не поширюється на інші регіони країни. Як зауважила Глава Уряду, статистика за останню добу свідчить про спад епідемії.

«Все, що зробила вся країна для того, щоб епідемія була зупинена, сьогодні починає давати результати», - наголосила Прем’єр-міністр.

Водночас вона зауважила, що остаточні висновки щодо зупинення епідемії грипу та ГРВІ поки що робити рано, і тому мінімум ще два тижні Уряд уважно контролюватиме ситуацію.

Юлія Тимошенко подякувала керівництву області та медикам за ефективну командну роботу: «В області є команда, яка правильно витрачає гроші бюджету, правильно фінансує медицину, правильно вживає заходи та діє як один механізм».

Фоторепортаж - Юлія Тимошенко у Вінниці


Переглядів: 4229
Поширень: 0