23 листопада у навчально-спортивному комплексі Головного управління ДСНС у вінницькій області, розташованому на вулиці Генерала Арабея в обласному центрі, стартував фінальний етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий начальник караулу», який триватиме два дні.

Урочисте відкриття конкурсу розпочалося з вітальних слів заступника начальника управління – начальника відділу організації пожежно-рятувальних робіт управління організації пожежно-рятувальних робіт, служби та підготовки підрозділів Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Департаменту реагування на надзвичайні ситуації полковника служби цивільного захисту Сергія Савинського та проректора університету - начальника училища полковника служби цивільного захисту Миколи Говорущака, які побажили конкурсантам успіхів у змаганнях та перемоги.

Рятувальники з різних куточків України змагаються у Вінниці за звання "Кращий начальник караулу"

У рамках конкурсу 65 кращих начальників караулів з усіх куточків України, які отримали перемогу в регіональних етапах конкурсу приїхали позмагатися на Всеукраїнському рівні.

У ході першого дня змагань начальники караулів розв’язували тестові завдання, а також на швидкість одягали захисний одяг і спорядження та виконували вправи з рятувальною мотузкою.

Рятувальники з різних куточків України змагаються у Вінниці за звання "Кращий начальник караулу"

Наступного дня конкурсантами буде продемонстровано в’язання подвійної рятувальної петлі з одяганням її на потерпілого, закріплення рятувальної мотузки за конструкцію, виконання вправ з пожежними драбинами (перенесення, підвіска і підйом по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної башти), виконання вправ з пожежними драбинами (підйом по висувній драбині встановленій у вікно 3-го поверху навчальної башти).

Нині ж конкурсна комісія підраховує результати першого дня змагань.



Переглядів: 4035
Поширень: 0