Сьогодні міський голова Сергій Моргунов провів виїзну нараду на  об’єктах, які вже до кінця року планують здати в експлуатацію. Мер міста проконтролював строки виконання робіт та якість їх проведення.

Перший з об’єктів – амбулаторія сімейної медицини на Старому місті, по вул. Данила Нечая. Вона розташована у прибудові до житлового будинку по вул. Данила Нечая,77а. Вже з січня тут прийматиме 3 лікарі загальної практики сімейної медицини, а в подальшому їх буде 6.

Обслуговуватиме амбулаторія більше 9 тисяч населення мікрорайону. В перспективі кількість населення, що обслуговується, збільшиться за рахунок нового мікрорайону, який розбудовується неподалік. Загальна площа приміщень – 236 м2.

У Вінниці готується до відкриття ще одна амбулаторія сімейної медицини

На сьогодні завершуються косметичні роботи, триває прибирання приміщень, а днями буде завезено обладнання та меблі. Підрядник запевнив, що до 24 грудня всі роботи буде завершено. Сергій Моргунов звернув увагу на необхідність асфальтування прибудинкової території і створення відмостків від утеплених стін будівлі.



Переглядів: 3673
Поширень: 0