Тринадцять співробітників Головного управління ДФС у Вінницькій області у новорічно-різдвяні свята несуть службу в зоні проведення АТО. Їхні родини не залишилися поза увагою керівників фіскальної служби Вінниччини. Начальник Головного управління ДФС у області Мирослав Продан та перший заступник начальника ГУ ДФС, який відповідає за роботу податкової міліції, Віктор Сирватка запросили сім’ї бійців, щоб особисто привітати з чарівними святами та висловити підтримку в нелегкий час очікування.

Ми знаємо, як не вистачає кожному з вас у новорічні свята чоловіка, батька, сина, доньки. Але в той же час ми прихиляємося перед мужністю, з якою вони несуть службу в найнебезпечнішій точці нашої країни”, - відзначив Мирослав Продан.

Керівники фіскальної служби Вінниччини привітали родини бійців АТО

Гарну новину з ДФС України передав Віктор Сирватка: найближчим часом очікується офіційне надання статусу учасника АТО співробітникам фіскальної служби, які проходили службу на Сході країни.

Запрошеним гостям вручили цінні подарунки та солодощі для наймолодших членів сімей учасників АТО. Діткам подарували також квитки на новорічні вистави, а насамкінець запросили на святкування ялинки, яку традиційно щороку організовують у фіскальні службі для дітей співробітників. 



Переглядів: 2877
Поширень: 0