У рамках виставки відбуваються навчальні семінари, демонстрації нових колекцій провідних брендів, презентації нових косметичних засобів, а також конкурси професійної майстерності «Your Hair Awards» та «Кубок Києва».

Your Hair Awards - 2009
Учні та майстри виробничого навчання Вінницького вищого професійного училища сфери послуг є постійними учасниками цих заходів у категоріях «Учні» та «Юніори».

Нещодавно відбувся черговий такий конкурс. У категоріях «Учні», «Юніори» брали участь представники міст Дніпропетровськ, Луганськ, Запоріжжя, Сімферополь, Київ. Місто Вінницю від навчальних закладів представляло Вінницьке вище професійне училище сфери послуг. Від професіоналів - салони «Валері» (випускник училища 2009 р. Євген Печериця), «Мальва» (перукар-модельєр Лілія Петренко).

З трьох конкурсантів – учнів училища, двоє вибороли призові місця:

  • Інна Кравцова – І місце у номінації «Класична жіноча стрижка»;
  • Ольга Килимник – ІІІ місце, у номінації «Весілля в джинсах».
Третя конкурсантка, Катерина Сулима, хоч і не стала призером, але гідно себе представила у номінації «Традиційна весільна зачіска». Журі відзначило високий професійний рівень виконання роботи.

Колектив вищого професійного училища сфери послуг пишається тим, що їхній випускник 2009 року, Євген Печериця посів ІІ місце у конкурсі у номінації «Базова жіноча стрижка на основі класичного фасону» в категорії «Юніори», а майстер виробничого навчання Леся Філоненко взяла участь у ХІІІ Всеукраїнському чемпіонаті з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска» у м. Ялта, де виборола ІІІ місце в номінації жіночий модний образ «Ностальгія за романтикою».

За підсумками конкурсу Вінницьке вище професійне училище сфери послуг отримало сертифікат переможця змагань «Your Hair Awards - 2009», який дає право участі у Міжнародних Олімпійських змаганнях з перукарського мистецтва, нейл-дизайну і декоративної косметики, які відбудуться в лютому 2010 року у Санкт-Петербурзі.


Переглядів: 6726
Поширень: 0