У неділю, 17 січня, у Центральному парку культури та відпочинку відбудеться закриття головної ялинки Вінниці. Захід розпочнеться о 17-ій годині. На вінничан чекатиме фінал інтерактивного проекту «Battle City», фестиваль вогню та світла. А також – концерт рок-гуртів «Led Wind», «Не лізь, бо вб’є», «Подих світла».

Близько місяця у центральному парку відбувалися новорічні розважальні заходи. Вінничани відвідували святкові концерти, фольклорні шоу, для малят проводились різноманітні театралізовані дійства, конкурси та розваги. В неділю святкування завершуються, тож жителів та гостей міста запрошують на закриття головної ялинки.

Дійство розпочнеться о 17-ій годині з фіналу інтерактивного проекту «Battle City». Дід Мороз назве трьох найспритніших, наймоторніших та найактивніших у різних вікових категоріях: 10-15 років, 16-18 років, 19 років та старші. Переможці отримають телефон, планшет та телевізор.

На закритті головної ялинки міста відбудеться фестиваль вогню та світла

Потім усі присутні зможуть насолодитися фестивалем вогню та світла. Для вінничан та гостей міста виступатимуть рок-гурти «Led Wind», «Не лізь, бо вб’є», «Подих світла».



Переглядів: 3157
Поширень: 0