Завершились спортивно-розважальні змагання на Кубок Дідуся Мороза. Смартфон, планшет та телевізор знайшли своїх власників. Фінал інтерактивного спортивного проекту «Battle City» пройшов завзято, за великої підтримки вболівальників, не зважаючи на по-справжньому зимну погоду.

Отже, великому вогняно-музичному святу закриття головної ялинки міста передував фінал проекту «Battle City». У запеклих змаганнях перемогли найдостойніші, найспритніші, найсильніші та найшвидші. Кожного учасника фіналу вітав вінницький Дід Мороз, дарував цукерки та дипломи про участь.

Найспортивніші вінничани отримали з рук Вінницького Дідуся Мороза смартфон, планшет і телевізор

Новорічно-різдвяні змагання на свіжому морозному повітрі стали лейтмотивом цьогорічних святкувань. Наймолодші вінничани змагались за можливість подорожувати у святковому трамвайчику разом з веселими кондукторами, а ті, хто старші 10 років та мають непогану спортивну форму з 9 січня почали змагатись на спритність у спортивному проекті «Battle City».

Більше 120 вінничан зареєструвались для участі у змаганнях у трьох вікових групах. До перемоги дійшли лише троє, але кожен отримав величезне задоволення, адже такі веселі змагання згуртовують та демонструють переваги здорового способу життя. Цьогоріч у «Battle City» брали участь родинами: батько, мати та двоє синів із спортивної багатодітної родини Альошиних стали чудовим прикладом та отримали втішний приз, хоч і не дістались фіналу змагань.

До фіналу дійшло по шість переможців попередніх етапів змагань у кожній групі. Учасникам наймолодшої групи у фіналі потрібно було зібрати розкидані м’ячики, закинути баскетбольний м’яч у корзину та набити тенісні м’ячики ракеткою. І все це на швидкість. Найбільше серед тих, кому від 10 до 15 років відзначився дванадцятирічний Влад Козинець. Він з самого першого виходу на змагання вражав своєю моторністю глядачів та членів журі.

Найспортивніші вінничани отримали з рук Вінницького Дідуся Мороза смартфон, планшет і телевізор

Переможцем у середній віковій категорії став 18-ти річний Вадим Коновальчук. Фіналісти цієї групи також збирали м’ячики, забивали баскетбольні голи та стрибали на скакалці. На морозному вітрі все це зробити було непросто, але більшість вправно виконала всі завдання.

Боротьба у дорослій групі розгорнулась неабияка. Тут потрібно було продемонструвати ще й силу – останнім зі змагань зимового триборства на кубок Діда Мороза був жим штанги. Та і учасники тут були дуже сильні, наприклад, минулорічний переможець, рекордсмен світу зі Street Workout Віталій Ворохоб. Тим більш вражаючою стала перемога 21-річного Сергія Слободянюка, який за сумарним результатом за всі етапи змагань зайняв заслужене перше місце.

Мить тріумфу для переможців настала на сцені, де вінницькій Дід Мороз запропонував кожному обрати конверт з назвою подарунку. Вирішилось, що наймолодшому з переможців дістався смартфон, переможцю середньої вікової групи – планшет, а самому старшому з самих спритних – телевізор.

Найспортивніші вінничани отримали з рук Вінницького Дідуся Мороза смартфон, планшет і телевізор

Аби перемогти у «Battle City» не обов’язково бути професійним спортсменом, достатньо просто вести здоровий спосіб життя, бути активним та завзятим. Енергійні учасники змагань це вкотре довели, адже, як у будь-яких спортивних змаганнях, у спортивно-розважальних іграх на Кубок Діда Мороза головне не перемога, а участь.

Організатори пообіцяли, що наступного новорічного сезону обов’язково знову проведуть інтерактивний спортивний проект «Battle City», оскільки нашій країні потрібні сильні та спритні доньки й сини. Тож займаймося спортом, ведімо здоровий спосіб життя, перемагаймо та отримуймо призи!



Переглядів: 2985
Поширень: 0