Для того аби й далі не залишатися „ за бугром” вінничани вирішили побудувати інформаційний місток для наших майбутніх інвесторів, студентів, туристів та підприємців із-за кордону. У вівторок фахівці Центру підтримки малого бізнесу (ЦПМБ) та головного управління економіки області презентували новий сайт: www.ukraineforyou.biz.

- Ми розробили його, щоб сприяти вітчизняним та зарубіжним підприємцям в починанні та розбудові бізнесу в Україні, зокрема на Вінниччині, - зазначив президент ЦПМБ Олександр Печалін. – Завдяки цьому проекту важливу інформацію для себе також зможуть отримати молоді іноземці, які захочуть навчатися у наших вузах і, звичайно, туристи.

На сьогодні інформацію на сайті можна прочитати трьома мовами: українською, англійською та російською. Найближчим часом - китайською та німецькою.

Проект важливий і не лише з точки зору іміджу Вінниччини. У 2008 році лише студенти-іноземці витратили в нашій області близько 45 мільйонів гривень. У народі кажуть, що „під лежачий камінь вода не біжить”. От Вінниця й показала, як робити для майбутнього конкретну практику, а не чекати з моря погоди.


Переглядів: 2912
Поширень: 0