Біля восьми тон гуманітарної допомоги, зібраної вінничанами, сьогодні рушило на Схід. Продукти харчування, амуніцію, засоби гігієни, одяг, медикаменти буде доставлено у 11 точок по всій передовій. Окрім того, для військових придбано тепловізор та генератор.

Чотири буси 10 березня вирушили в зону АТО. Вантаж, переважну більшість якого складають продукти харчування (яблука, картопля, овочі, хлібобулочні вироби, охолоджені м'ясо-молочні продукти), вже найближчим часом прибудуть до військових. За словами одного з волонтерів Андрія Нечипорука, допомогу збирали з території всієї області протягом трьох днів.

«Ми отримуємо велику підтримку від влади. Міська рада допомогла паливом, засобами гігієни, побутовою хімією. Дуже багато людей відгукнулося через соціальні мережі. Дівчата з «Мольфару» допомогли борщами, пиріжками, запіканками. Тут є і яйця, сало, м'ясо, ребра на кістці, - розповідає Андрій Нечипорук. - В нас не АТО, а йде війна, і всі це розуміють. Але все дорожчає, тому люди допомагають по можливості. Велика спасибі людям за довіру і хочу запевнити, що все йде по окопах. Все піде на саму передову. Не по штабам, а саме хлопцям по окопах».

Вінничани зібрали вісім тон гуманітарної допомоги для земляків в АТО

Окрім продуктів харчування, медикаментів, цигарок та засобів гігієни у вантаж також входить 140 комплектів теплої білизни, шкарпетки, гумові чоботи та рукавиці. «Сьогодні в зону АТО поїде досить об’ємна допомога. Автомобілі поїдуть на Пєски, а потім вони розділяться і повезуть допомогу нашим хлопцям у різні підрозділи, - каже секретар міської ради Павло Яблонський. - Також відправляємо тепловізор та зарядний пристрій до нього і генератор».



Переглядів: 3068
Поширень: 0