Таких домовленостей досягнуто між головою обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм та генеральним директором заводу «Антібіотіче» під час відвідин вінницькою делегацією фармацевтичної компанії в Яссах.

11 березня у супроводі секретаря Ясського повіту Лакраміоари Верніки представники Вінниччини ознайомились з діяльністю заводу та організацією тут виробничого процесу. Відтак домовились про візит керівника «Антібіотіче» до Вінницького регіону з метою відкриття українського представництва компанії з офісом у Вінниці.

Попередньо така подія запланована на осінь 2016 року.

У Вінниці відкриють українське представництво румунської фармацевтичної компанії

Для довідки. Фармацевтична компанія «Антібіотіче» здійснює свою діяльність з 1955 року. На підприємстві діють 8 секцій з виробництва ліків, а завод є світовим лідером з виробництва ністатину. Компанія випускає 140 препаратів та отримала низку міжнародних сертифікатів якості як для своєї продукції, так і для систем управління якістю.

Окрім того, «Антібіотіче» утримує Центр дослідження та розвитку, де кваліфікований персонал відбирає та розвиває понад 15 нових проектів в рік.

Підприємство співпрацює з партнерами із 60 країн світу та реалізує сьогодні нові проекти на суму понад 15 мільйонів доларів з представниками з Північної Америки, Канади, ЄС, Росії та країн СНД, Австралії, Середнього Сходу та Півночі Африки.



Переглядів: 3330
Поширень: 0