25 березня за ініціативи Громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», яку очолює Анатолій Слівінський, відбудеться міжнародний форум «Ветерани війни за мир». Учасники бойових дій та ветерани війни з різних країн світу приїдуть до Вінниці, щоб обговорити нинішню ситуацію в Україні.

За результатами форуму буде записане відеозвернення до світових лідерів з проханням забезпечити вирішення військових конфліктів шляхом мирних переговорів. Форум проходитиме за підтримки Вінницького міського голови Сергія Моргунова, сприяння Вінницької ОДА та облради, при партнерстві народного депутата України Сергія Кудлаєнка.

Мета зібрання: консолідація організацій учасників бойових дій з різних країн світу та створення спільної міжнародної платформи для налагодження подальшої співпраці.

Головне завдання – ухвалення спільного звернення до світових лідерів з проханням забезпечити вирішення військових конфліктів шляхом мирних переговорів

Учасники форуму: представники медичного корпусу армії США, Фонду Девіда Лінча, асоціації «Вчені світу за мир», місії ОБСЕ, офісу НАТО в Україні, Представництва ЄС в Україні, Балтійсько-Чорноморської конфедерації, міжнародного комітету Червоного Хреста, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, Товариства психологів України, народні депутати України та керівники міста і області.



Переглядів: 2781
Поширень: 0