Перші святкові дні Вінниця проведе в пошуку талантів та діамантів, співаючи і танцюючи з казковими героями та відомими телевізійними зірками.

29 грудня  запалить свої  вогні головна зелена  красуня міста

Основна тема Новорічних та різдвяних свят 2009-2010 у Вінниці проходить під гаслом «Чарівних казок у чарівному парку» з талісманом Рожева пантера.

Організатори святкових заходів Вінницька міська рада спільно з головним партнером свят компанією «Київстар» підготували вінничанам цікаву програму для всіх.

Свято відкриття новорічної ялинки розпочнеться 29 грудня о 17-30. На вінничан чекає: музична казка «Рожева пантера», церемонія посвяти у Діди Морози та Снігуроньки, піротехнічне шоу «Запалення Новорічної ялинки», виступи телевізійних зірок – учасників талант-шоу.

Ми чекаємо на зіркових гостей на святі відкриття новорічної ялинки:

  • Олександр Кварта – людина оптимістичного настрою (учасник проекту «Україна має талант»);
  • Валерій Юрченко – майстер пародій (фіналіст телевізійного проекту «Україна має талант»);
  • Олена Матюшенко – виконуватиме пісні легендарної Алли Пугачової (фіналіст телевізійного проекту «Україна має талант»);
  • Уляна Рудакова – порадує запальними піснями (переможець телевізійного проекту «Народна зірка»).

Уляна Рудакова – порадує запальними піснями (переможець телевізійного проекту «Народна зірка»).Естафету приймуть вінницькі таланти. Велика кількість пісень і танців, що завершаться феєрверком. Вже зараз участь у вінницькому талант-шоу зголосились взяти 29 учасників.

Протягом двох новорічних тижнів на вінничан чекає безліч сюрпризів, інтерактивних конкурсів.
30 грудня, святковий настрій забезпечать привітання з Новим роком, які протягом дня лунатимуть в міському транспорті від Діда Мороза та Снігуроньки.

Традиційними стануть: «Парад сніговиків», фестивалі «У Гриця на вечорницях».

З новинок будуть: конкурс казкових звірів виготовлених з декоративних свічок, чудернацькі світлові композиції, іграшки, які вінничани виготовлять власноруч, квест-гра «Пошуки діаманту» та багато іншого.

Вінницька міська рада та компанія «Київстар» цим новорічним святом відкривають череду приємних подій у Вінниці. Партнери домовились про плідну співпрацю протягом року і обіцяють на нові приємні сюрпризи для вінничан.

Учасники прес-конференції:

  • Рудакова Уляна – переможець телевізійного проекту «Народна зірка»
  • Віктор Скляр – директор Київського регіонального управління ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.»
  • Анфілов Руслан – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та туризму Вінницької міської ради
  • Френкель Ірина – начальник управління культури Вінницької міської ради

Додаткову інформацію можна отримати у відділі у справах сім’ї, молоді та туризму, тел.:59-52-82


Переглядів: 3617
Поширень: 0