Вручити школярам сучасну навчальну техніку завітали голова обласної Ради Григорій Заболотний, начальник управління освіти і науки обласної державної адміністрації Ігор Івасюк, начальник управління освіти Вінницької міської ради Володимир Буняк.

«Із задоволенням виконуємо обіцянку, дану на святкуванні 35-річчя вашого навчального закладу, - зазначив голова обласної Ради Григорій Заболотний. - І хочу, щоб ви якнайшвидше опановували усе нове, адже глибоке знання сучасних комп’ютерних технологій, іноземних мов засвідчує сьогодні конкурентноспроможність людини на ринку праці. Будьте динамічно активними, завжди в русі, в пошуку, бо сьогодні, якщо ти стоїш на місці – ти відступаєш, якщо йдеш – ти стоїш на місці. І тільки той, хто біжить, рухається вперед». Григорій Михайлович побажав учням наполегливо йти до своєї мети, постійно самовдосконалюватися, і найголовніше – завжди залишалися справжніми людьми.

Подяку очільникам області висловив також начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк: «Від імені всіх освітян хочу подякувати обласній Раді, особисто Григорію Михайловичу, голові облдержадміністрації Олександру Домбровському за те, що вони розуміють проблематику освіти і завжди підтримують нас у вирішенні проблем, які виникають. У ці дні багато й інших навчальних закладів Вінниччини за кошти обласного бюджету отримують і комп’ютерні класи, й інтерактивні дошки, і сучасний супутниковий Інтернет. Сподіваюсь, що той внесок в освіту, який робить обласна влада, буде недаремним і ми будемо пишатися своїми вихованцями». Ігор Дмитрович також звернув увагу на те, що, незважаючи на нелегку економічну ситуацію, жодна з обласних освітянських програм не лише не призупинила своє виконання, а й усі вони на сьогодні повністю реалізовані.

Учні школи-гімназії щиро подякували гостям за такий необхідний і корисний для навчання комп’ютерний клас та пообіцяли докласти максимум зусиль, аби бути гідними цього дарунку.


Переглядів: 3855
Поширень: 0