На сьогоднішній день Вінницька кондитерська фабрика входить до п\'ятірки найбільших кондитерських підприємств України. Асортимент фабрики налічує більше 100 найменувань кондитерських виробів, загальним обсягом близько 100 тис. тонн на рік.

В 2007 році на Вінницькій фабриці введено в експлуатацію новий чотирьохповерховий виробничий корпус, загальною площею 17741 кв. м, висотою 25,5 м. Його виробнича спроможність складає приблизно 4,5 тис. тон на місяць.

Саме там, разом з головою облдержадміністрації Олександром Домбровським пан Чжоу Лі оглянув цех із виробництва глазурованих шоколадно-вафельних тортів та трубочок, вафельної та желейної продукції.
Посол на власні очі побачив процес виробництва та сортування оновлених вафель «Артек Roshen» та «Наполітанки», вафельних трубочок «Кріспіки» і цукерок «Grand Toffy», які є гордістю майстрів нового цеху Вінницької кондфабрики. Лише цукерочний та вафельний цехи виробляють майже 145 тонн продукції щоденно. А вся нова фабрична лінія дає майже 420 тонн солодкої продукції щодня.

Найбільше іноземного гостя зацікавили виробничі потужності у цукерочному цеху, адже, завдяки високій майстерності вінницьких кондитерів продукція Вінницької фабрики користується незмінним попитом і відома далеко за межами України.

Чжоу Лі відмітив високий рівень підготовки персоналу фабрики, налагодженість технологічного циклу, поцікавився досвідом впровадження у виробництво німецьких і австрійських верстатів, пресів та іншого устаткування.

«Сучасне високотехнологічне обладнання та майстерність вінницьких кондитерів - запорука незмінної любові та поваги споживачів. Майже 70 % солодкої продукції нашої кондитерської фабрики йде на експорт у різні країни Європи та світу. І за умов налагодження плідної співпраці ми почнемо активно завойовувати і ринок Китаю» - зазначив Олександр Домбровський.

Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні Чжоу Лі погодився прозондувати ситуацію, адже після того, як він спробував шоколадно-пралінові та глазуровані цукерки «Білочка», «Червоний мак Рошен», «Нуга Рошен» і «Grand Toffy», то переконався, що це продукція високого ґатунку, яка має потужний конкурентоздатний потенціал у світі.


Переглядів: 3449
Поширень: 0