Про це Глава держави повідомив сьогодні на зустрічі зі студентами та викладацьким колективом Вінницького державного аграрного університету.Президент надав Вінницькому державному аграрному університету статус Національного «За ті зусилля в навчальному процесі, які були зроблені у вашому Університеті, за ту блискучу роботу з виховання фахівців у сфері аграрної науки, аграрної економіки і аграрного сектора як такого, мені приємно повідомити, що сьогодні своїм Указом я надав Вінницькому аграрному університету статус Національного», – сказав В.Ющенко.

Відповідний Указ Президента оголосила на зустрічі Заступник Глави Секретаріату Президента України – Представник Президента України у Конституційному Суді України М.Ставнійчук.

Також, у с.Селище Тиврівського району Вінниччини Президент України Віктор Ющенко відвідав дитячі будинки сімейного типу родин Ковалів та Юрчаків, які виховують відповідно 11 та 7 дітей.

В. Ющенко поспілкувався з родинами, оглянув їхні будинки та вручив дітям подарунки до Дня Святого Миколая - комп\'ютери та солодощі.

Глава держави наголосив, що турбота про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування - серед пріоритетів його політики.

Він висловив переконання, що сімейне виховання та турбота про своїх дітей – це традиційні сімейні цінності української нації.

Довідка.
Сергій та Ольга Юрчаки виховують двох рідних та п’ятьох усиновлених дітей віком від 4 до 18-ти років. Подружжя Ковалів виховує двох рідних та дев’ятьох прийомних дітей віком від 5 до 14 років.


Переглядів: 4361
Поширень: 0