З 4 квітня працівники КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця» розпочали оновлювати дорожню розмітку на дорогах міста. Частково роботи вже проведені по вулицях Соборній, Пирогова, Зодчих, Київській тощо. Загалом наразі оновлено близько 8 км поздовжньої та 2,3 тис. м2 поперечної розмітки.

Щороку з настанням сприятливих погодних умов у Вінниці розпочинають поновлювати дорожню розмітку. Наразі робітники КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця» вже другий тиждень працюють над відновленням розмітки по місту. Роботи ведуться переважно у вихідні дні, а в будні працівники підбирають час та місце таким чином, щоб не заважати руху транспорту.

«Загалом в цьому році у Вінниці планується оновити близько 170 км поздовжньої та 16 тисяч м2 поперечної розмітки. Вже роботи частково виконані по вулицях Соборній, Пирогова, Зодчих, на перехресті Чорновола-Київська-Янгеля (колишня Фрунзе). Поздовжня подвійна лінія оновлена по вулицях Київській, Генерала Арабея, частково Максимовича тощо», – каже керівник КП «Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця» Іван Юрченко.

За сприятливої погоди роботи по оновленні дорожньої розмітки планується завершити до середини червня. «Також у цьому році під час оновлення розмітки на пішохідних переходах ми наносимо напис «Подивіться ліворуч». Це допоможе пішоходам не забувати про правила переходу дороги та підвищить безпеку руху», – зазначає Іван Юрченко.



Переглядів: 2394
Поширень: 0