У Вінниці молодики побили господаря приватного будинку, бо той не дозволив нарвати їм тюльпанів. Пригода сталася на вулиці Саксаганського 13 квітня о 2:00.

В службу «102» подзвонила жінка і повідомила, що стала свідком того, як двоє молодих людей б’ють літнього чоловіка. Патрульні одразу прибули на місце події і застали винуватців біля 59-річного потерпілого, обличчя якого стікало кров’ю. Підозрюваними у скоєнні побиття виявилися 20-річний та 17-річний юнаки.

За їхніми словами, хлопці хотіли нарвати тюльпанів для останнього із них, бо він посварився зі своєю дівчиною, зайшли на подвір’я до потерпілого і почали зривати квіти. Коли господар будинку це побачив, кинувся на хлопців із предметом, зовні схожим на саморобний шокер.

Молодики спочатку почали тікати, а потім кинулись на господаря з кулаками. Патрульні, прибувши на місце події, викликали швидку допомогу для потерпілого, а також слідчо-оперативну групу. Підозрюваних у скоєнні побиття, які, крім того, перебували у стані алкогольного сп’яніння, доставили у відділок поліції, що на вулиці Київській.



Переглядів: 2917
Поширень: 0