Біля 145 доріг Вінниці з асфальтним покриттям в цьому році відремонтують ямковим ремонтом. На сьогодні поточно заасфальтували вже основні виїзди з міста, завершуються роботи по центральних вулицях. Окрім того, завершується капітальний ремонт тротуару на Старому місті і велодоріжки на ділянці вулиці Пирогова, а також триває капремонт перехрестя вулиць Пирогова та Сабарівського шосе.

Ремонт доріг міста після зими в цьому році розпочався з 4 квітня. Дорожники вже поточно відремонтували дорогу вулиці Київської, Князів Коріатовичів (колишня Свердлова), Брацлавської (колишня Островського), проїжджу частину вулиці Замостянської (50-річчя Перемоги), Черняховського, Лебединського, Немирівського та Сабарівського шосе, покриття Центрального мосту. Роботи ведуться без вихідних.

Наразі завершуються роботи по ремонту вулиці Соборної: асфальт проїжджої частини вже поновлено, дорожники доробляють тротуари. Також ремонтні бригади працюють по вулицях – Зулінського (колишній Тарногродського), Маяковського, Пирогова (в районі перехрестя з просп. Юності).

В цьому році вже майже завершено і капітальний ремонт двох об’єктів. Такий ранній початок капремонтів пов'язаний зі стійкою теплою весною. Вже фактично завершено ремонт тротуару по вулиці 8 Березня та більш як на 60 % виконані роботи по облаштуванню нової велодоріжки по вулиці Пирогова біля музею-садиби ім. М.Пирогова. Також наразі ремонтується і перехрестя вулиць Пирогова та Сабарівського шосе. Основними об’єктами, де в цьому році будуть проводитися роботи капітального характеру, є комплексний ремонт ділянки вулиці Порика (від вул. 600-річчя до просп. Юності), та ділянки вулиці Ватутіна (від вулиці Чехова). Їх ремонт буде проведено ближче до літа.

За інформацією департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради, ямковий ремонт основних доріг міста, якими курсує громадський транспорт, планують завершити до Великодня. Загалом же роботи триватимуть і надалі. Повне завершення поточного ремонту залежатиме від погодних умов.



Переглядів: 2693
Поширень: 0