Зареєструвалось і виступило близько 60 юних дарувань. Члени журі обирали кращих у трьох жанрах: танцювальному, розмовному і вокально-інструментальному. Протягом усіх етапів конкурсу журі очолюватиме заступник міського голови Микола Гунько.

Відбірковий тур проходив поетапно. Спочатку виступали танцюристи та акробати, потім слухали співаків та оцінювали акторські здібності конкурсантів. Після кількагодинного перегляду творчих номерів, члени журі визначились із складом тих учасників, для яких конкурс продовжуватиметься протягом наступних кількох тижнів.

У півфінал вийшли 7 співаків, пара акробатів, один колектив із СЗОШ №4, який вразив журі своєю акторською майстерністю, та дует барабанщиць «Мартові-драм». Усі вони братимуть участь у півфінальних творчих змаганнях і боротимуться за право виступати на центральній новорічній сцені міста у день закриття ялинки. Також 26 грудня, коли відбудеться відбір до фіналу, виступатимуть додатково іще п\'ять конкурсантів. Члени журі хочуть побачити у їхньому виконанні інші номери. На їх думку, ті, які вони показали у відбірковому турі, не розкрили в повній мірі творчий потенціал виконавців.


Переглядів: 2798
Поширень: 0