Напередодні Дня Перемоги активісти ГО Вінницька Європейська Стратегія вирішили привітати та віддати шану тим, хто обороняв наше місто. Ми вислухали  безліч  історій і ледь стримували сльози на очах. Зараз ми живемо в нелегкий час і згадки ветеранів  для нас, на жаль, дуже актуальні.  А ветерани пронесли цей біль війни крізь все своє життя та навчились не лише з ним жити, а й відбудовувати  країну та ставати на ноги. Ми маємо вчитися мужності, витривалості та любові до Вінниці та України, яку треба щодня плекати у собі.

Наймолодшому  ветерану  29.05.2016 р. виповниться 90 років. А найстаршому   вчора виповнилось 95 років.  Вони були дуже раді, що їх пам'ятають та навідують. Тому як багато з них вже одинокі люди.

Вінничани привітали ветеранів до Дня Перемоги

Крамар Ольга Севеліївна 1924 р. н. висловила нам свою подяку та розповіла про те, що навіть у її поважному віці є чим займатись. Зараз  Ольга Севеліївна публікує свої вірші в українському видавництві. А також поділилась з нами секретами свого довголіття "Потрібно  завжди  рухатись, займатись інтелектуальними розвитком,  їсти поменше м'яса, а побільше овочів".  Ця мила, чуйна жінка незважаючи на вік продовжує радіти, веселити та любити.

«Ми дуже вдячні їм за ці хвилини, які ми провели разом з ветиранами. Їх подвиг вічно житиме в серцях майбутніх поколінь» коментує керівник проектів ВЄС Ірина Баранович.



Переглядів: 2441
Поширень: 0