28 грудня переможці отримали почесні дипломи, грошові премії та квіти.

Посадова особа виконавчих органів Вінницької міської ради - 2009Такий конкурс проводиться щорічно. Започаткував його міський голова Володимир Гройсман. Участь у ньому беруть працівники виконавчих органів міської ради, апарату міської ради та її виконавчого комітету, секретаріату міської ради. Таким чином визначаються і заохочуються кращі працівники органів місцевого самоврядування, а в колективі міської ради культивуються сучасні етичні норми і правила побудови відносин з мешканцями міста та колегами.

У конкурсі «Посадова особа виконавчих органів Вінницької міської ради» можуть брати участь тільки штатні працівники виконавчих органів місцевого самоврядування. До участі в номінаціях конкурсу не допускаються працівники, які вже були визнані переможцями минулих років та члени конкурсної комісії.

Визначення переможців проводиться у два етапи. Спочатку голосують усі працівники структурних підрозділів міської ради. Посадова особа виконавчих органів Вінницької міської ради - 2009Вони власноруч пишуть прізвище та ім’я колеги, якого вважають гідним перемоги. Запис кандидатур в бюлетень для голосування у конкурсі проводиться конфіденційно (без вказівки автора пропозиції). Зібрані матеріали працівники інформаційно-аналітичного управління передають до конкурсної комісії. І вже вона із тих кандидатур, які набрали найбільше голосів, шляхом закритого голосування, визначає переможців у кожній номінації.

Про свою перемогу учасники конкурсу дізнаються безпосередньо під час нагородження. Цього року кращим працівником у номінації «Чуйність» було визнано Надію Марусяк, заступника начальника управління охорони здоров’я міської ради. У номінації «Ініціативність» переміг Ігор Корольчук – начальник управління комунального господарства та благоустрою міської ради. Посадова особа виконавчих органів Вінницької міської ради - 2009У номінації «Відповідальність» визнано переможцем Тетяну Ласкавчук - начальника управління кадрової політики міської ради.

Усі вони отримали почесні дипломи та грошові премії, за які, говорять, купуватимуть новорічні подарунки своїм близьким. Також усіх присутніх на святковому зібрані із наступаючим Новим роком вітав міський голова Володимир Гройсман, Вінницький академічний камерний хор «Вінниця» та співочий ансамбль Центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок».


Переглядів: 3091
Поширень: 0