1 червня працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали двох 29-річних вінничанок, які за грошову винагороду надавали послуги сексуального характеру. Клієнтів подруги шукали у Інтернеті на сайтах знайомств.

Як розповів начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП у Вінницькій області Дмитро Іванченко, в місті Вінниці працівники поліції затримали «на гарячому» двох 29-річних жінок, які заробляли на життя послугами сексуального характеру. Клієнтів для себе і для подруги одна з затриманих шукала на сайтах знайомств.

Жінки працювали за викликом клієнта. Година інтиму коштувала 600 гривень.

У Вінниці затримали двох подруг, які заробляли  проституцією

Обидві затримані розлучені і мають неповнолітніх дітей. Жінки виправдовуються тим, що знаходяться у матеріальній скруті, мають кредитні позики, які потрібно своєчасно сплачувати, а іншого шляху заробітку не мають.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Жінці, яка займалася пошуком клієнтів, загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. Її подрузі загрожує адміністративна відповідальність.



Переглядів: 4704
Поширень: 0