В суботу, 4 червня, вранці у м. Вінниці в дорожньо-транспортній пригоді загинув 32-річний чоловік, який перебував за кермом автомобіля БМВ-320. Поліція з’ясовує обставини трагедії.

4 червня о 04.30 години по вул. 600-річчя у м. Вінниці сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля БМВ. За попередніми висновками, 32—річний водій не справився з керуванням, в результаті чого іномарка зіткнулася з деревом. Крім водія в аварії ніхто не постраждав. Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця події. В ході огляду автомобіля поліцейські вилучили полімерний пакетик із залишками порошкоподібної речовини білого кольору та паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану. Вилучене направлено на експертизу до Вінницького НДЕКЦ.

Минулої суботи на вул.600-річчя "BMW" в'їхав у дерево. Водій загинув

Проводяться першочергові слідчі дії. Поліцейськими знято відео з камер спостереження, опитуються можливі свідки та очевидці аварії. Встановлюються обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 4510
Поширень: 0