Нещодавно в Одесі відбулися Всеукраїнські змагання "Кубок WorldUCA по belly dance". Серед понад тисячі танцівниць з усієї України були і вінничанки із танцювальної студії "Шахіна". На змаганнях дівчата вибороли 33 призових місця. Про це розповіла керівник танцювальної студії Діана Подолянчук.

Для нас ці змагання не були новими, адже рівно рік тому ми були на цьому самому конкурсі, і, показавши високі результати, вирішити поїхати знову. До змагань готувались кілька місяців. Це були тренування кожного дня по декілька годин, примірки костюмів та відпрацювання нових номерів. Особливість нашої студії полягає в тому, що у нас, крім сольних номерів, дуже багато групових танців – цілих 10. Це і групи і формейшени (групи до 6 осіб, формейшени до 24). Лише ми приїхали на великому автобусі командою понад 50 учасників, – розповідає Діана.

Вінницькі танцівниці вибороли 33 призових місця на Всеукраїнських змаганнях з belly dance

За її словами, попри впевнені виступи танцівниць на конкурсах в Києві, Льовові, Хмельницькому, Вінниці, цей конкурс із усіх був для неї та її вихованців найважчим.

Справа в тому, що в одній групі захворіли двоє танцівниць, одна дівчинка після генеральної репетиції у Вінниці, інша – в 7 ранку в Одесі перед змаганнями. Вони танцювали в п'яти номерах, і у нас не було часу переставити танець. Ті діти, які залишились, самі на сцені, почали переставляти малюнок танців. Причому так, що судді не помітити, що щось не те. І ця група виборола всі призові місця. Про нашу ситуацію знав весь готель, де ми проживали. Дивувались, що настільки професійний колектив та справжній командний дух у студії, якщо вихованці здатні на такі вчинки, – ділиться емоціями керівник студії.

Вінницькі танцівниці вибороли 33 призових місця на Всеукраїнських змаганнях з belly dance

Дівчина говорить, що це була справжня боротьба, з якою вихованці «Шахіни» впоралися з честю: дівчата вибороли дев’ять перших місць, 13 – других та 11 – третіх. Також отримали 10 кубків за групові номери.

Звісно, ми отримали такі результати тому, що спрацювали, як злагоджена команда. Хочу подякувати усім учням, їх батькам. А такоєж Лесі Пододянчук за бездоганну організацію поїздки, Марині Мігуновій за чудові костюми, Вікторії Подолянчук – тренеру студії за допомогу в роботі з номерами, Еліні Володимирівній – тренеру з акробатики, за відмінну фізичну підготовку.

На цьому танцівниці зупинятися не збираються. Наслідуючи свою наставницю, яка була учасницею проекту «Танцюють всі», купили мечі, аби поставити новий танець в образі амазонок.

Фото з сайту Вінниця.Ок



Переглядів: 3327
Поширень: 0