Проект реалізовується за підтримки обласної державної адміністрації, обласної Ради та міжнародного благодійного фонду «Без кордонів».

Нагадаємо, що громадська організація «Гармонія» стала однією з 12 переможців конкурсу з визначення програми (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2016 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

«Шалений мандрівник» має на меті забезпечити потребу людей з обмеженими можливостями в культурному, пізнавальному та духовному розвитку. В рамках проекту буде створено клуб «Шаленого мандрівника», члени якого зможуть подорожувати історико-культурними місцями Поділля, а також буде розроблено путівник «Подорожуємо без меж» за результатами роботи клубу.

«Проект дозволить підвищити загальний рівень культури і поваги до своєї країни, рідної землі шляхом реалізації права кожної людини на пізнання її культурної та історичної спадщини через забезпечення рівних можливостей доступу до культурно-історичних пам’яток Поділля» – зазначила керівник проекту Людмила Нецкіна.

«Гармонія» презентувала новий проект «Шалений мандрівник», який дозволить людям з інвалідністю мандрувати країною

За словами директора реабілітаційного центру «Гармонія» Раїси Панасюк, планується проведення навчання для представників туризму області щодо забезпечення доступності подорожувати для людей з обмеженими можливостями. «Туризм повинен бути доступний для людей з інвалідністю», – зазначила вона.

«Гармонія» презентувала новий проект «Шалений мандрівник», який дозволить людям з інвалідністю мандрувати країною

«Я дуже вражена роботою команди «Гармонія», яка розуміє, що світ потрібно облаштовувати до потреб людей з інвалідністю», – відзначила партнер проекту, голова міжнародного благодійного фонду «Без кордонів» Олена Павлова.

«Гармонія» презентувала новий проект «Шалений мандрівник», який дозволить людям з інвалідністю мандрувати країною

Автор проекту Людмила Нецкіна сподівається, що з часом він набуде міжнародного характеру й люди з обмеженими можливостями матимуть змогу подорожувати країнами світу.

Детальніше про проект можна дізнатися на офіційній веб-сторінці громадської організації «Гармонія»



Переглядів: 3108
Поширень: 0