З сьогоднішнього дня у мікрорайоні Вишенька почнуть курсувати велосипедні патрулі з працівників муніципальної поліції. Контролюватимуть вони дотримання правил благоустрою міста, а якщо стануть свідками серйозніших правопорушень – на допомогу викликатимуть патрульну поліцію.

Вісім поліцейських на велосипедах патрулюватимуть Лісопарк, зелені зони та території біля водойм, до яких неможливо під’їхати автомобілем. «Якщо є серйозні правопорушення, наші працівники телефонують на 102 і викликають патрульну службу поліції та вже разом запобігають правопорушенням, - розповідає керівник КП «Муніципальна поліція» Василь Гайовик. - Поки що патрулюватимуть з 8 до 22 години в парку Дружби народів та Лісопарку по Хмельницькому шосе. Зі всіма працівниками було проведено спеціальні навчання щодо дотримання правил дорожнього руху».

Муніципальна поліція Вінниці пересідає на велосипеди

Муніципальна поліція Вінниці пересідає на велосипеди

Окрім того поліцейських забезпечено новою літньою формою – біла футболка, чорні шорти та яскраві жилети з логотипами підприємства.

Муніципальна поліція Вінниці пересідає на велосипеди

Випробував нові велосипеди і міський голова Сергій Моргунов, упевнившись, що вони досить зручні та легкі.

Муніципальна поліція Вінниці пересідає на велосипеди

«Головне пам’ятати, що ви представляєте місто Вінницю, її територіальну громаду. Дотримання правил благоустрою – це основа чистоти і комфорту європейського міста. Ваша поведінка, толерантність з людьми дуже важливі. В добрий час і щоб вам вінничани тільки дякували», - з такими словами настанови звернувся міський голова до Муніципальній поліції перед тим, як її працівники заступили на своє перше велопатрулювання.



Переглядів: 8181
Поширень: 0