Скуштувати смачної кави? Та ще й з депутаткою? Так! 21 червня на проект «Кава з депутатом» завітала Антоніна Іващук. Депутатка Вінницької міської ради 5, 6, 7 скликання, керівник відділу оперативного реагування «Цілодобова варта».

Розмова видалась приємною та невимушеною, говорили про жінку в політиці, а у нашій міській раді це 1/6, секрети успіху в роботі на окрузі, а Антоніна Янківна була втретє обрана депутатом. Також багато питань стосувалося і професійної діяльності так як понад 20 років гостя проекту працює у відділі оперативного реагування тож і питання були найрізноманітніші починаючи від безкоштовного стоматологічного протезування та встановлення газових лічильників закінчуючи забудовою прибережної зони та можливим переносом тубдиспансера.

Про що спілкувалися вінничани із депутатом Антоніною Іващук

Метою такого заходу є залучення мешканців до суспільно-політичного життя міста під час неформального спілкування. Проект «Кава з депутатом» відбувається за ініціативи громадської організації «Вінницька європейська стратегія».

Про що спілкувалися вінничани із депутатом Антоніною Іващук

Такі заходи відбуваються двічі на місяць і у кожного вінничанина є можливість прийти і поспілкуватись з депутатом та задати своє запитання.



Переглядів: 4358
Поширень: 0