14 липня, для проведення тренувальних занять і змагань серед юних спортсменів у місті Вінниця відбулось урочисте відкриття оновленого стрілецького тиру обласної організації ФСТ «Динамо» України за адресою вул. Бузький узвіз № 35.

Вітаючи присутніх Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов зазначив: «Відкриття Вінницького стрілецького тиру дасть змогу дівчатам і хлопцям вдосконалювати свою спортивну майстерність. У непрості часи, для нашої країни, коли фактично ведеться збройна агресія Росії проти України, розвиток такого виду спорту має набути актуального характеру у всіх регіонах. Саме сьогодні, на рівні міністерства має приділятися увага розвитку стрілецького спорту та кульової стрільби в Україні. Хочу подякувати керівництво області та міста за підтримку, яка надається спортсменам Вінниччини та підіймає спортивну галузь області на європейський рівень. Тільки разом нам вдасться відродити і спорт і спортивну інфраструктуру».

У Вінниці відкрили сучасний стрілецький тир

За словами голови  Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія, відкриття подібного роду закладу, є досить важливою подією для жителів міста, адже вінницькі спортсмени зможуть тренуватись за європейськими стандартами та стати на крок вище у своїх досягненнях, маючи можливість в подальшому захищати інтереси не лише Вінниччини, а й України в цілому. «Саме від кожного з нас залежить доля нашої країни. Вдосконалюючи свою майстерність наші спортсмени матимуть змогу виступати на міжнародних змаганнях та проводити у Вінниці чемпіонат України з кульової стрільби» - наголосив Валерій Коровій.

У Вінниці відкрили сучасний стрілецький тир

«Вінницька обласна організація ФСТ «Динамо» втілює військово-патріотичну та виховну функцію молоді краю. Тому відкриття такого комплексу має і національних характер. Адже спортивні перемоги – це національні прагнення. Будемо надіятись, що тренування в стрілецькому тирі подарує Вінниччині нових майстрів спорту і олімпійських призерів», - наголосив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

У Вінниці відкрили сучасний стрілецький тир

Під час урочистостей, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого бійця АТО Ігора Присяжнюка, який загинув при виконанні службових обов’язків в зоні АТО в Луганській області 7 серпня 2014 року.

У Вінниці відкрили сучасний стрілецький тир

Всі учасники заходу мали можливість ознайомитись із внутрішньою інфраструктурою та обладнанням тиру і побачити майстер клас від провідних спортсменів Вінниччини.

У Вінниці відкрили сучасний стрілецький тир

Також під час візиту Ігор Жданов відвідав фабрику «Динамо» та ознайомився з роботою підприємства.



Переглядів: 6897
Поширень: 0