В трьох вінницьких школах - №№1, 10, 12 до початку нового навчального року з'являться нові майданчики для занять фізичною культурою. Зокрема на території 1-ї гімназії будують універсальне поле із технологією наливного покриття з поліуретану, де можна буде займатися кількома видами спорту. Біля 12-ї школи тривають підготовчі роботи по будівництву спортмайданчика, а поблизу 10-ї щколи будують сучасне спортядро. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"В цьому році ми продовжуємо створювати для вінницьких школярів більш комфортні та якісні умови для занять фізичною культурою. У планах зокрема будівництво універсального поля на території гуманітарної гімназії №1, де діти зможуть займатися кількома видами спорту. Тут будівельники вперше використають технологію наливного покриття з поліуретану. Підготовчі роботи вже тривають – влаштовано щебеневу основу під залиття бетоном, який вирівняє поверхню під покриття поля. Після чого буде нанесено поліуретан із розміткою для міні-футболу, баскетболу та волейболу.

У новому навчальному році в трьох вінницьких школах з'являться оновлені спортивні майданчики

Наливне покриття є еластичне, безшовне і спеціально розроблене для ігрових видів спорту. Також його можна буде використовувати для аеробіки та спортивних танців. Пружність поліуретану захистить дітей від травм та втоми. Покриття також має високі зносостійкі властивості, воно не має запаху та не потребуватиме спеціального догляду (незалежно від пори року).

У новому навчальному році в трьох вінницьких школах з'являться оновлені спортивні майданчики

Також розпочались підготовчі роботи по будівництву спортивного майданчика біля школи №12. Це проект, який став одним з переможців цього року в рамках програми «Бюджет громадських ініціатив». І нарешті найбільш масштабний проект, який ми реалізуємо за позабюджетні кошти, – це будівництво сучасного спортядра для учнів школи №10. Тут роботи вже тривають.

У новому навчальному році в трьох вінницьких школах з'являться оновлені спортивні майданчики

Усі три об’єкти мають бути здані до початку нового навчального року. Сподіваюсь, що діти, коли прийдуть на навчання, будуть приємно вражені і з задоволенням відвідуватимуть уроки фізкультури.



Переглядів: 3975
Поширень: 0