4-7 серпня за 10 кілометрів від Вінниці проходитиме літній табір електронної демократії. З його учасниками працюватимуть тренери зі значним досвідом роботи, які мають та власні ІТ-проекти, зокрема щодо екологічного моніторингу та е-просвітництва.

Інструменти електронної демократії стають дедалі популярнішими у світі, зокрема й в Україні вже є свої хороші практики. Запорука успішності їхнього впровадження – налагоджена взаємодія самих громадян, залучення ІТ-фахівців, зростання довіри до діяльності органів влади та до електронних сервісів в цілому.

Протягом 4-денного Літнього табору е-демократії йтиметься про те, як перетворити ідеї у соціальні ІТ-проекти, як забезпечити їх ефективне виконання та багато іншого. З учасниками табору будуть працювати тренери з досвідом роботи. Лекції проходитимуть у готельно-ресторанному комплексі «Дубовий гай» (10 км від м. Вінниці).

Учасниками табору будуть представники громадських організацій, ІТ-фахівці, науковці, студенти старших курсів.

Літній табір електронної демократії проводить громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» у рамках проекту «Лабораторія електронної демократії» за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта та Швейцарсько-української програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» EGAP.

Довідка

Форма табору:

День 1. ІТ-інструменти управління проектами та візуалізації проблеми
День 2. Генерування ідей та проектів
День 3. Нетворкінг та мережування проектів
День 4. Інструменти розширення аудиторії



Переглядів: 2237
Поширень: 0