Як розповів начальник Замостянського РВ Вінницького міського управління міліції Сергій Сокиран, крадій ризикував – мусив пройти 2,5 метри по вузенькому карнизу. Розбив вікно на сходовій клітині, пробрався по карнизу на балкон і, знову ж таки, через вікно проник у квартиру.

- Є версія, що крадій міг використовувати альпіністське спорядження, аби потрапити у квартиру, - робить висновок Сергій Сокиран. – З квартири він виніс золото і дві тисячі гривень. Вийшов з квартири через двері, бо поки шукав цінні речі, знайшов і ключі від квартири.

Сусідка-пенсіонерка о другій ночі чула дзвін розбитого скла, а потім до четвертої ранку чула, як у квартирі хтось ходить. Проте – до міліції не звернулася, думала, господарі вдома. А власник квартири цієї ночі якраз був на роботі – працює на АЗС добу через три. Дружину з дітьми відправив до батьків у село. Пусте житло приволікло увагу крадія. Як зазначив Сергій Володимирович, зараз „домушники” працюють не по наводці і рідко „прозвонюють” квартири. Найчастіше – приглядаються до вікон та дверей. По ним легко вирахувати статок мешканця. Якщо вікна пластикові, а двері броньовані – у квартирі є що брати.

Наразі за фактом крадіжки порушена кримінальна справа. Проводяться слідчі дії і „альпініста-домушника” шукають правоохоронці.


Переглядів: 3325
Поширень: 0