Днями розпочалися роботи по капітальному ремонту П’ятничанського ставу на річці П’ятничанка. Тут буде очищено дно та прибережна зона, укріплені схили, відремонтована гідроспоруда. А також – облаштовано проїзд через греблю, де буде покладено 230 м2 тротуару.

У цьому році у Вінниці було заплановано впорядкувати три водойми. На озері, що в Тяжилові біля автовокзалу «Східний» замінено аварійні плити, очищено дно і наразі воно заповнюється водою. Швидкість цього процесу напряму залежить від кількості опадів 

А 26 липня розпочалися роботи по ставу П’ятничанському на річці П’ятничанка. «На цій водоймі заплановано очистити дно та прибережну зону. Також – відремонтувати гідроспоруду, укріпити схили. Буде влаштовано й проїзд через греблю», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.

Крім того, в цьому році у планах міської влади – впорядкувати ще одне озеро на Тяжилові, що на кінцевій зупинці тролейбуса по вулиці Ватутіна. Цей проект буде реалізовуватися в рамках програми «Бюджет громадських ініціатив», за нього проголосувало 860 вінничан.



Переглядів: 6214
Поширень: 0