З 1 вересня на телеканалі СТБ знову стартує шоу "Зважені та щасливі". Цьогоріч у проекті чоловіки змагатимуться проти жінок. Тренерами чергового 6 сезону став колишній боксер із Вінниці В'ячеслав Узелков та його дружина Марина Боржемська-Узелкова.

Подружня пара спортсменів очолить дві команди, які змагатимуться одна з одною. Окрім того у "Зважених та щасливих" нова ведуча співачка, фіналістка першого сезону шоу «Холостяк» Яна Соломко.

Марина – досвідчений і дуже амбітний тренер. Вона прекрасно знає специфіку проекту, оскільки два сезони допомагала Слави тренувати його команди під час домашнього схуднення, — коментує зміни керівник проекту Наталія Щербина. — Ми впевнені, що Марина і Слава стануть один для одного кращим стимулом до перемоги.

В'ячеслав Узєлков, чиї учасники два сезони поспіль були переможцями шоу «Зважені та щасливі», підтверджує, що Марина може скласти йому серйозну конкуренцію. «Вона – єдина людина, яка знає мої слабкості і якого я боюся в якості суперника», — каже спортсмен.

До цього Марина працювала в фітнес-центрі «Таймаут», «Аквамарин»: силовий фітнес і пілатес, тренування з післяпологової реабілітації, з 2012 року – веде персональні тренування.

 

В новому сезоні теле-проекту "Зважені та щасливі" тренерами будуть пара вінничан



Переглядів: 6761
Поширень: 0