5 лютого, у Вінницю в Командування Повітряних Сил Збройних Сил України з офіційним візитом прибули представники ізраїльської фірми «Secvalue Ltd» та «Орбіт» пан Марк Сойреф і пан Міхаїл Фішер.

У Вінниці фахівці командування повітряних сил та представники ізраїльських компаній домовлялись про співробітництво

Іноземні гості прибули з метою обговорення перспективних напрямків співробітництва у сфері виробництва і модернізації внутрішнього зв’язку літальних апаратів.

Українську сторону представляли генерали та офіцери командування Повітряних Сил ЗС України на чолі із заступником командувача Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенантом Сергієм Онищенком.

У Вінниці фахівці командування повітряних сил та представники ізраїльських компаній домовлялись про співробітництво

Українська сторона запропонувала ізраїльтянам брифінг-презентацію, де ознайомила гостей із основними типами літакових переговорних пристроїв, що застосовуються в літальних апаратах Повітряних Сил, їх основні технічні характеристики, перспективи заміни чи модернізації.

У відповідь представники ізраїльських компаній також продемонстрували свої презентаційні слайди та обговорили з фахівцями Командування Повітряних Сил ЗС України питання можливого співробітництва у сфері виробництва і модернізації внутрішнього зв’язку літальних апаратів та інших напрямків, які становлять взаємний інтерес.


Переглядів: 5341
Поширень: 0