Підведені результати заявок на участь у проекті «Формування майбутнього Європи», який передбачає проведення протягом вересня-листопада 2016 року в школах м. Вінниці та Вінницької області 20 тренінгів у формі симулятивної рольової гри, що імітує переговорний процес вступу до ЄС між країною-кандидатом і органами Європейського Союзу.

Проект став одним із 12 переможців конкурсу з визначення програми, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2016 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Переможцями стали навчальні заклади міста Вінниці, Барського, Бершадського, Гайсинського, Жмеринського, Іллінецького, Калинівського, Козятинського, Літинського, Липовецького, Могилів-Подільського, Муровано-Курилівецького, Погребищенського, Тиврівського, Томашпільського, Хмільницького, Чернівецького районів.

Несподіванкою для організаторів стало подання колективних заявок, коли на базі однієї школи буде проведено тренінги для активістів із шкіл декількох сусідніх населених пункті.

Протягом наступного тижня буде узгоджено з представниками шкіл та відділів освіти дати проведення тренінгів у кожному із навчальних закладів.



Переглядів: 3020
Поширень: 0