У Вінниці триває прокладання мереж водопостачання та водовідведення в приватному секторі. Нещодавно завершилися роботи по будівництву каналізаційної насосної станції (КНС) у мікрорайоні Пирогова. Вже до кінця вересня працівники планують закінчити монтажні роботи по КНС на Кореї. Триває каналізування на територіях квартальних комітетів «Корея», «П’ятничани», «Поділля», «Соняшник», «Димитрівський» тощо.

Масштабний проект з будівництва мереж каналізування та централізованого водопостачання у приватному секторі Вінниці розпочався сім років тому. Він реалізується за рахунок міського бюджету та співфінансування робіт по другорядних вулицях мешканцями.

У минулому році було збудовано систему водовідведення протяжністю 6,6 кілометрів у мікрорайонах Пирогово, Корея, П’ятничани та Старе місто.

Будівництва мереж водопостачання та водовідведення продовжилися й у цьому році. У комітеті мікрорайону «Пирогово» вже завершено будівництво каналізаційно-насосної станції. А також – прокладено більше 500 метрів труб для водовідведення по 5-му та 6-му провулках Комарова.

У комітеті мікрорайону «Корея» вже побудовано каналізацію по 2-му пров. Бестужева,4-40, 1-му пров. Бестужева,20-50, вул. Бестужева,20-50, вул. Каховського,24-54, 2-му пров. Рилєєва,2-30. Заплановано роботи на провулках Волочаївський, Л.Українки, С.Щедрина.

В цьому році вже каналізовано кілька вулиць на території мікрорайону комітету «П’ятничани». А саме, на ділянках по вулицях Пестеля та Петрусенка, провулку Петрусенка та тупіку Петрусенка. Наразі робітники займаються каналізуванням 1,2,3 провулків Пестеля.

На території квартального комітету «Соняшник» прокладено 350 метрів мережі каналізації та водопостачання (350 метрів) по вулиці Ю.Курія та тривають роботи по вулиці Сосюри.

У квартальному комітеті «Поділля» вже збудовано 800 метрів каналізаційної мережі по вулиці Грушева, продовжується каналізування по вулиці Молодіжній. Також тривають роботи по 3-му провулку Д.Нечая, що у квартальному комітеті Димитрівський.



Переглядів: 2937
Поширень: 0