Сьогодні вінницькі журналісти мали змогу спостерігати за роботою патрульних поліцейських зблизька. Таке патрулювання організували в рамках місячника безпеки дорожнього руху на вулиці Пирогова, в районі ринку «Урожай». В основному увага патрульних була спрямована на пішоходів, які переходили дорогу в невстановлених місцях.

Сьогодні вінницькі журналісти мали змогу спостерігати за роботою патрульних поліцейських зблизька.

Інспектор патрульної поліції Олександр Кропивницький зазначає, що люди дуже часто переходять дорогу там, де це заборонено, в той час, як до найближчого пішохідного переходу можна подати рукою. Роблячи людям усні зауваження, інспектори роздавали їм буклети-попередження, в яких міститься інформація про відповідальність за такі правопорушення.

Сьогодні вінницькі журналісти мали змогу спостерігати за роботою патрульних поліцейських зблизька.

Слід зазначити, що люди реагували по-різному: одні погоджувались з охоронцями порядку та обіцяли більше не порушувати ПДР, інші ж навіть намагались довести протилежне.

Патрульна поліція Вінниці звертається до усіх громадян: дотримуйтесь правил дорожнього руху! Адже, порушуючи їх, Ви створюєте загрозу не лише своєму життю та здоров’ю, а й життю та здоров’ю інших учасників дорожнього руху. Бережімо та поважаймо один одного! Тільки так ми зробимо наше місто безпечним та комфортним для життя.



Переглядів: 4577
Поширень: 0