У залі засідань міської ради відбулося нагородження вінницьких спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Нагороди, грамоти та премії отримало більше 60 людей. Серед них – спортсмени, тренери, олімпійці, шкільні вчителі фізичної культури та інші представники цієї галузі.

Кожного року у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Напередодні цього свята вінницьких спортсменів привітали у залі засідань міської ради.

У міській раді привітали спортсменів з професійним днем (фото)

«Важливо, що ви є не просто спортсменами, а промоутерами міста Вінниці на загальноукраїнському, європейському та світовому рівнях. Дякую вам за те, що ви є в першу чергу патріотами свого рідного краю та держави. Тому дякую за вашу роботу, за те, що виборюєте перемоги, прославляєте наш край у світі та Європі, – каже міський голова Сергій Моргунов. – У рамках фінансової децентралізації збільшилось фінансування на галузь спорту та фізичної культури. У закладах поводяться капітальні ремонти, утеплення тощо. Нещодавно у школі №10 відкрили сучасний стадіон, у Центральному парку на стадіоні замінили бігові доріжки тощо. Я думаю, що завдяки фінансовій децентралізації нам вдасться більше уваги приділяти спорту».

У міській раді привітали спортсменів з професійним днем (фото)

Близько 60 спортсменів цього дня отримали свої нагороди. Олімпійцям та стипендіатам міської ради вручили сертифікати на річну стипендію. Директори та вчителі фізичного виховання загальноосвітніх шкіл за підсумками рейтингу фізкультурно-спортивної роботи за 2015-2016 навчальний рік – грамоти, кубки, спортивний інвентар. А кращі працівники галузі – грамоти та грошові винагороди.

У міській раді привітали спортсменів з професійним днем (фото)

«Спорт є комунікацією людей у світі. Це індикатор, завдяки якому про наше місто і Україну знають далеко за їх межами. Як вам відомо, Вінниця двічі визнана найкомфортнішим містом для проживання в державі. У цьому є заслуга також і нашої галузі. Приємно, що спортивне життя у Вінниці вирує. Близько 50-ти чемпіонатів і Кубків України проходить у нашому місті щорічно. Загалом упродовж року під егідою спорткомітету проходить більше 500-ста фізкультурно-спортивних заходів. За кожним із них стоїть серйозна праця фахівців нашої галузі», – сказав голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.

Нагадуємо, що 10 вересня об 11:30 на майдан Незалежності відбудеться свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту



Переглядів: 4979
Поширень: 0