1 жовтня у м. Вінниця на Європейській площі з 11.00 до 18.00 відбувся Перший Вінницький освітній форум «Сімейна освіта для «нових дітей», організаторами якого виступили ГО «Територія мам», БФ «Подільська громада» та «Сімейна школа економіки» за підтримки Вінницької міської ради. Впродовж форуму паралельно працювали 5 локацій:

1) інформаційний простір, де були підняті найактуальніші проблеми в галузі освіти,
2) «печа-куча», де експерти ділились своїми знаннями та досвідом про навчання дітей, починаючи ще з перинатального періоду і закінчуючи вибором майбутніх професій,
3) виставка-презентація позашкільних освітніх центрів, які сьогодні працюють у м. Вінниця,
4) зона майстер-класів, де усім відвідувачам пропонували поринути в світ творчості та краси під пильним керівництвом досвідчений майстрів,
5) інтерактивна зона, де батьки мали можливість висловити свої думки з приводу того, які вони вбачають сьогодні проблеми в системі освіти, а також запропонувати власні шляхи їх вирішення (аналіз відповідей буду в окремій статті).

На вихідних в центрі міста відбувся Перший Вінницький освітній форум

Організатори намагались зробити так, щоб кожен, хто завітав суботнього дня на Європейську площу, знайшов для себе щось цікаве та корисне, адже окрім тих локацій, які описані вище, була облаштована чудова фотозона на шкільну тематику, проводились сімейні квести та театри-експромти, на захід завітали справжні поліцейські, яких вмить оточили з усіх сторін і діти і дорослі, а також розігрувались цінні призи від партнерів, серед яких був чайник, тостер, подарункові сертифікати від центрів розвитку та 2 сертифікати на 1000 грн. від одного з туристичних агентств Вінниці.

На вихідних в центрі міста відбувся Перший Вінницький освітній форум

На вихідних в центрі міста відбувся Перший Вінницький освітній форум

Чудовим завершенням Першого Вінницького освітнього форуму для відповідальних батьків «Сімейна освіта для нових дітей» стало грандіозне хімічне шоу від Донецького національного університету ім. Стуса.

На вихідних в центрі міста відбувся Перший Вінницький освітній форум

Організатори запевняють, що неодмінно будуть продовжувати говорити на тему освіти і обіцяють, що другий форум також буде!



Переглядів: 3668
Поширень: 0